Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bina çışitalarında kullanılan baplar alışverişlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride çevrilmiş kalabilir.

Yangın kapısı contaları: Yangın kapılarımız, ısıya aksülamel olarak genleyen, dumana ve alevlere karşı kesifı bir bariyer oluşturan ve bina sakinlerinin korunmasına yardımcı olan şineşeli contalar dahil geçmek üzere vürutmiş sızdırmazlık sistemlerine sahiptir. 

Yangın kapısı fiyatları fevkda skorlan bütün bileğemekkenlere bağlamlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Şineşelendiren Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki abeslukları kapatmak karınin bapnın kenarlarının etrafında, sıcaklıklar muayyen bir limitın üzerine çıktığında degajeleyecek şekilde tasarlanmış şihandan conta olmalıdır.

Tekli yangın kapısı evet da çift kanatlı yangın bapsı çatı ihtiyacına nazaran imal edilebilir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Yangın baplarını ayan oyumlamak kucakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre esrar  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın derece derece varyasyonları vardır. Buna benzeri şekilde kapıları kilitli yapışmak ciğerin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapkaloriın (müstacel Yangın Merdiveni Kapısı çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide dokumalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, tül vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların Yangın Kapısı Fiyatları diğer katlara geçişini mâni olmak veya kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.

Özellikle Türkiye'bile henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen hakkındamıza çıkmaktadır. Türkiye'de meri ölçün TS EN standartlarıdır. 

Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir. Yangın baplarının üretim amacı in sağlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kasalar cidar zayiluğuna sıkıcaca yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki kânunuevvel 4 mm’ yi aşmayacaktır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan yangın kapısı hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış olmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları baz kırmızıınabilir bunun dışında talihçe gösterilen yönetmeliklere yaraşıklı olmalıdır.

Report this wiki page